Star of Life

Wat is het “Star of Life” symbool?

Het “Star of Life” symbool is een herkenbaar teken dat wordt gebruikt om aan te geven dat er medische hulp beschikbaar is. Het wordt vaak gezien op ambulancevoertuigen, helikopters en andere medische voertuigen, evenals op uniformen van ambulancepersoneel, verpleegkundigen en artsen.

Het “Star of Life” symbool bestaat uit een blauwe zeshoek met daarin een stervormig patroon van zes wit geverfde strepen. Het symbool is ontworpen door de American National Red Cross en is internationaal erkend als het symbool voor ambulancezorg en rampenbestrijding.

Het “Star of Life” symbool staat voor het beschikbaar stellen van medische zorg, het transporteren van patiënten en het beschermen van het leven. Het is ontworpen om snel herkenning te bieden van de aanwezigheid van medische hulp en om aan te geven dat er professionele medische zorg wordt verleend.

Het “Star of Life” symbool is een belangrijk symbool in de gezondheidszorg en staat symbool voor de toewijding van medische professionals aan het redden van levens en het verlenen van kwalitatieve medische zorg. Het biedt geruststelling aan patiënten en hun families en maakt duidelijk dat professionele medische hulp snel beschikbaar is in noodgevallen.

Niet Reanimeren penning Brochure

De brochure geeft u informatie over de niet reanimeren penning.

niet-reanimeren-penning-brochure

Controleer uw e-mail (ook uw spam/reclame folder)