Reanimeren penning aanvragen

Het aanvragen van een “reanimeren penning” heeft betrekking op het verkrijgen van een speciale penning of medaillon dat aangeeft dat iemand niet gereanimeerd wil worden in geval van een levensbedreigende situatie, zoals een hartstilstand. Deze penning dient als een identificatiemiddel om hulpverleners en medisch personeel snel op de hoogte te stellen van de wensen van de drager met betrekking tot reanimatie.

Een niet reanimeren penning is vaak een plaatje van roestvrij staal dat aan een ketting wordt bevestigd. Op het plaatje staat meestal het internationaal herkenbare reanimatiesymbool en/of de tekst “Niet Reanimeren”. Dit geeft aan dat de persoon expliciet heeft aangegeven niet gereanimeerd te willen worden in geval van een noodsituatie.

Het dragen van een niet reanimeren penning kan vooral belangrijk zijn als u een medische aandoening of risicofactoren heeft die van invloed kunnen zijn op uw gezondheidstoestand tijdens een reanimatiepoging. Het kan ook nuttig zijn als u bepaalde persoonlijke overtuigingen heeft die van invloed zijn op uw keuze om wel of niet gereanimeerd te worden.

Het dragen van een niet reanimeren penning dient als een belangrijke visuele indicatie van uw wensen en kan hen helpen bij het nemen van beslissingen in overeenstemming met uw voorkeuren. Een niet reanimeren penning kan worden aangevraagd via onze website.

Niet Reanimeren penning Brochure

De brochure geeft u informatie over de niet reanimeren penning.

niet-reanimeren-penning-brochure

Controleer uw e-mail (ook uw spam/reclame folder)