Reanimeer mij niet armband

Een “reanimeer mij niet armband” is een armband die wordt gedragen om aan te geven dat de drager niet gereanimeerd wenst te worden in geval van een levensbedreigende situatie, zoals een hartstilstand. Het doel van deze armband is om medisch personeel en hulpverleners snel en duidelijk te informeren over de wensen van de persoon met betrekking tot reanimatie.

De armband kan verschillende vormen hebben, maar meestal bestaat deze uit een polsbandje gemaakt van materiaal zoals siliconen of roestvrij staal. Op het bandje staat meestal een opvallende boodschap zoals “Niet Reanimeren”. Dit geeft aan dat de persoon expliciet heeft aangegeven geen reanimatie te wensen.

Het dragen van een reanimeer mij niet armband is met name belangrijk in situaties waarin de persoon zelf niet in staat is om zijn of haar wensen mondeling kenbaar te maken, zoals bij bewusteloosheid, spraakproblemen of verwarring. De armband biedt een visueel signaal aan hulpverleners en medisch personeel, waardoor zij snel kunnen handelen volgens de wensen van de persoon.

Het dragen van een reanimeer mij niet armband kan een nuttige aanvulling zijn op een niet reanimeren verklaring. Het dient als een visuele herinnering aan uw wilsverklaring en kan hulpverleners helpen uw wensen snel te begrijpen, zelfs in stressvolle noodsituaties. Het kan ook dienen als een extra laag van bewustwording en communicatie tussen verschillende zorgverleners.

Niet Reanimeren penning Brochure

De brochure geeft u informatie over de niet reanimeren penning.

niet-reanimeren-penning-brochure

Controleer uw e-mail (ook uw spam/reclame folder)