Reanimatie penning aanvragen

Een reanimatie penning is een herkenbaar plaatje met ketting waarmee u aangeeft dat u niet gereanimeerd wilt worden. In geval van een noodsituatie kan een reanimatie penning het voor hulpverleners gemakkelijker maken om snel te zien wat uw wensen zijn en hierop te handelen.

Een reanimatiepenning kan van levensbelang zijn in situaties waarin u niet in staat bent om te communiceren met medische professionals en u niet gereanimeerd wilt worden. Met deze penning kunt u duidelijk maken dat u geen reanimatie wenst en dit voorkomt onnodige medische ingrepen. Het aanvragen van een reanimatiepenning is heel eenvoudig en kan online worden gedaan. Het aanvragen van een penning kan eenvoudig via de website en u ontvangt de penning vervolgens thuis.

Het is belangrijk om de penning altijd bij u te dragen en ervoor te zorgen dat deze goed zichtbaar is. Hierdoor kunnen hulpverleners snel en adequaat handelen en voorkomt u onnodige medische ingrepen. Een reanimatiepenning is dus een belangrijk hulpmiddel om uw wensen rondom reanimatie duidelijk te maken en kan bijdragen aan een veiliger gevoel in noodsituaties.

Niet Reanimeren penning Brochure

De brochure geeft u informatie over de niet reanimeren penning.

niet-reanimeren-penning-brochure

Controleer uw e-mail (ook uw spam/reclame folder)