Penning voor niet reanimeren

Een “penning voor niet reanimeren” verwijst naar een specifiek identificatiesymbool of sieraad dat wordt gedragen om aan te geven dat de drager niet gereanimeerd wenst te worden in geval van een levensbedreigende situatie. Het doel van deze penning is om hulpverleners snel en duidelijk te informeren over de wensen van de persoon ten aanzien van reanimatie.

De penning voor niet reanimeren kan verschillende vormen aannemen, zoals een medaillon, een hanger of een armband. Vaak bevat de penning een duidelijke gravering en/of symbool dat aangeeft dat de drager niet gereanimeerd wil worden.

Het dragen van een penning voor niet reanimeren kan van groot belang zijn in situaties waarin de persoon zelf niet in staat is om zijn of haar wensen kenbaar te maken, bijvoorbeeld bij bewusteloosheid of ernstige verwarring. Door de penning te tonen, kunnen hulpverleners direct op de hoogte worden gebracht van de wens van de persoon om niet gereanimeerd te worden. Dit voorkomt mogelijke misverstanden en zorgt ervoor dat de juiste beslissingen worden genomen in noodsituaties.

Het verkrijgen van een penning voor niet reanimeren kan via onze website. We bieden een breed scala aan ontwerpen om aan de individuele voorkeuren en behoeften te voldoen.

Niet Reanimeren penning Brochure

De brochure geeft u informatie over de niet reanimeren penning.

niet-reanimeren-penning-brochure

Controleer uw e-mail (ook uw spam/reclame folder)