Niet reanimeren penning hartstichting

De Hartstichting is een bekende Nederlandse organisatie die zich inzet voor het voorkomen van hart- en vaatziekten en het bevorderen van een gezond hart. Hoewel de Hartstichting zich primair richt op het voorkomen en behandelen van hartproblemen, biedt ze ook informatie en ondersteuning aan mensen die ervoor kiezen om niet gereanimeerd te worden.

De Hartstichting begrijpt dat niet iedereen dezelfde wensen heeft met betrekking tot reanimatie. Sommige mensen kunnen ervoor kiezen om niet gereanimeerd te worden vanwege persoonlijke overtuigingen, een terminale ziekte of andere redenen. Om deze wensen kenbaar te maken, kunnen mensen een niet reanimeren penning dragen.

Een niet reanimeren penning is een speciaal ontworpen identificatiemiddel dat direct herkenbaar is voor hulpverleners en omstanders. Het draagt de boodschap “Niet Reanimeren” en eventueel andere persoonlijke informatie, waardoor het gemakkelijker wordt om jouw wensen met betrekking tot reanimatie te communiceren, als je niet in staat bent om dit zelf te doen.

Hoewel de Hartstichting informatie verstrekt over niet reanimeren, biedt ze mogelijk voor een niet reanimeren penning niet aan. Bij ons kunt u verschillende soorten niet reanimeren penningen vinden die aan uw specifieke behoeften voldoen. Na het plaatsen van de bestelling zorgen wij voor de vervaardiging en verzending van de penning naar uw adres. Via de volgende pagina kunt u een niet reanimeren penning bestellen.

Niet Reanimeren penning Brochure

De brochure geeft u informatie over de niet reanimeren penning.

niet-reanimeren-penning-brochure

Controleer uw e-mail (ook uw spam/reclame folder)