Niet reanimeren ICPC

Hoe werkt niet reanimeren ICPC?

De ICPC (International Classification of Primary Care) is een wereldwijd gebruikte classificatie voor primaire zorg. Het wordt gebruikt om gezondheidsproblemen en de verstrekte zorg vast te leggen, inclusief de beslissing om niet te reanimeren.

Als een patiënt besluit om niet te worden gereanimeerd, wordt dit vastgelegd in de medische dossiers met behulp van de ICPC-code. Deze code geeft aan dat de beslissing om niet te reanimeren is genomen en moet door artsen en verzorgend personeel worden gerespecteerd. Het is belangrijk om te weten dat de ICPC-code alleen geldt voor de situatie waarin de patiënt een hartstilstand of ademstilstand krijgt en niet voor andere medische behandelingen.

Het is belangrijk om te realiseren dat de beslissing om niet te reanimeren een persoonlijke en complexe keuze is en dat patiënten, met of zonder ICPC-code, het recht hebben om te beslissen over hun eigen medische behandeling. Artsen en verzorgend personeel moeten de wensen van de patiënt respecteren en deze vastleggen in de medische dossiers, zodat deze in noodsituaties kunnen worden gevolgd.

Niet Reanimeren penning Brochure

De brochure geeft u informatie over de niet reanimeren penning.

niet-reanimeren-penning-brochure

Controleer uw e-mail (ook uw spam/reclame folder)