Niet reanimatie ketting

Een “niet reanimatie ketting” is een ketting die wordt gedragen om aan te geven dat de persoon niet gereanimeerd wenst te worden in geval van een levensbedreigende situatie. Deze ketting kan dienen als een visuele en fysieke herinnering aan de wensen van de drager met betrekking tot reanimatie.

Een niet reanimatie ketting kan verschillende vormen aannemen, zoals een hanger aan een ketting, een medaillon of een ander armband dat specifiek is ontworpen om de boodschap van niet reanimeren over te brengen. Vaak bevat de ketting een inscriptie, symbool of tekst die duidelijk aangeeft dat de persoon niet gereanimeerd wil worden.

Het dragen van een niet reanimatie ketting heeft tot doel hulpverleners en medisch personeel snel en eenduidig te informeren over de wensen van de persoon met betrekking tot reanimatie. Het kan vooral nuttig zijn in situaties waarin de persoon zelf niet in staat is om zijn of haar wensen mondeling kenbaar te maken, zoals bij bewusteloosheid of verwarring.

Een niet reanimatie ketting kan dienen als ondersteunende informatie en als visuele herinnering aan uw wilsverklaring. Het kan helpen om de aandacht van hulpverleners te trekken en hen aan te moedigen uw wilsverklaring te raadplegen voor verdere bevestiging van uw wensen.

Een niet reanimatie ketting is op onze website te bestellen.

Niet Reanimeren penning Brochure

De brochure geeft u informatie over de niet reanimeren penning.

niet-reanimeren-penning-brochure

Controleer uw e-mail (ook uw spam/reclame folder)