Klantenservice

15 + 12 =

Navigatie

Levertijd en verzendmethoden

Gratis verzending met PostNL Brievenbuspost
Bestellingen worden, indien geplaatst voor 15.00 uur, dezelfde dag nog in een discrete verpakking verzonden (tenzij anders vermeld) en normaal gesproken de volgende werkdag door PostNL bezorgd per brievenbuspost. U hoeft voor aflevering dus niet thuis te blijven. PostNL bezorgd brievenbuspost op dinsdag t/m zaterdag. Wij bieden u tevens een afleveringsgarantie. U kunt erop vertrouwen dat uw bestelling zal worden bezorgd. Mocht er onverhoopt iets misgaan tijdens het verzendproces, dan nemen wij de verantwoordelijkheid om uw bestelling opnieuw te verzenden.

PostNL Brievenbuspakje+ (met Track&Trace)
Indien gewenst kunt u kiezen voor de verzendmethode PostNL Brievenbuspakje+ met Track&Trace. Bij deze verzendmethode wordt uw bestelling ook per brievenbuspost bezorgd. U hoeft er dus niet voor thuis te blijven. De zending is eenvoudig online of met de PostNL-app te volgen. PostNL geeft voor deze verzendmethode altijd een ruim tijdvak voor de bezorging af namelijk tussen 08:00 en 18:00. Het brievenbuspakje wordt door de postbode bezorgd (dus niet door de pakketbezorger). U ontvangt de barcode/trackingcode per e-mail zodra de bestelling is verstuurd.

Ruilen en retourneren

Vanaf het moment dat u uw bestelling thuisbezorgd heeft gekregen, hebt u deze 30 dagen op zicht. Binnen deze termijn kunt u het artikel bekijken. Na het verstrijken van de 30 dagen is de koopovereenkomst bindend. Bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u het binnen de zichttermijn gratis ruilen of retourneren.

Retour aanmelden

Disclaimer

Aan de totstandkoming van de inhoud van deze website is uiterste zorg besteed. Voor informatie die desondanks onjuist of onvolledig is opgenomen wordt nimmer aansprakelijkheid aanvaard. De informatie op de site is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en is niet bedoeld om professioneel medisch advies te vervangen. Raadpleeg altijd een arts voor specifiek medisch advies en diagnose. Wij doen ons best om de informatie op deze website actueel en nauwkeurig te houden, maar kunnen niet garanderen dat alle informatie op alle momenten correct, volledig en actueel is. Er wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor verlies, schade of andere verantwoordelijkheid die voortvloeit uit het gebruik van deze website of andere informatie die door ons wordt verstrekt.

Intellectueel eigendom
Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de website berusten uitsluitend bij nietreanimeren.com. Het is niet toegestaan om informatie zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van nietreanimeren.com openbaar te maken,  te verveelvoudigen, te reproduceren of op enigerlei wijze te hergebruiken.

Privacy en cookies

Wij gebruiken en verwerken persoonlijke gegevens en slaan deze tijdelijk op om het volgende te optimaliseren: onze website, bijvoorbeeld door analyses uit te voeren, om relevante marketing of inhoud te kunnen bieden, en uw gebruikerservaring, bijvoorbeeld door winkelwageninformatie te onthouden, indien van toepassing. Lees meer in ons privacy- en cookies beleid.

Over ons

Welkom bij nietreanimeren.com, dé online bron voor informatie en hulpmiddelen met betrekking tot niet reanimeren. Ons doel is om mensen te informeren over hun rechten en keuzes met betrekking tot reanimatie, en om ondersteuning te bieden bij het verkrijgen van de juiste middelen om hun wensen kenbaar te maken.

We begrijpen dat reanimatie een complex en gevoelig onderwerp is. Niet iedereen wil gereanimeerd worden en het is belangrijk dat individuen hun wensen kunnen uiten en gerespecteerd zien. U kunt niet reanimeren hulpmiddelen bestellen, waaronder een niet reanimeren penning en armbanden. Deze hulpmiddelen zijn specifiek ontworpen om uw wensen duidelijk en snel kenbaar te maken aan hulpverleners in noodsituaties.

Onze missie is om mensen in staat te stellen de controle te hebben over hun eigen medische behandeling en zorg. We geloven in het belang van geïnformeerde besluitvorming en respect voor individuele keuzes. Of u nu een persoon bent die niet gereanimeerd wil worden, of een zorgverlener die betrokken is bij de zorg voor anderen.

Als u vragen heeft of meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te ondersteunen en te voorzien van de benodigde informatie en hulpmiddelen.

Bedankt voor uw bezoek aan nietreanimeren.com. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw wensen en rechten worden gerespecteerd wanneer het er het meest toe doet.

Contactinformatie

info@nietreanimeren.com
Webshop only
Mandenmaker 11
7577 TP Oldenzaal
BTW-nummer: NL001562291B89
KvK-nummer: 67915396

Betaalmethoden
iDeal Overboeking “PayPal“MasterCard
“Visa“Bancontact-Mister Cash““Klarna”“Apple Pay

PostNL