Ik wil geen reanimatie

Ik wil geen reanimatie” geeft aan dat een persoon ervoor kiest om niet gereanimeerd te worden in geval van een levensbedreigende situatie zoals een hartstilstand. Dit kan voortkomen uit persoonlijke overtuigingen, medische omstandigheden of een combinatie van beide. Om deze wens kenbaar te maken aan hulpverleners en medisch personeel, kan men gebruik maken van een niet reanimeren penning.

Een niet reanimeren penning is een vorm van medische identificatie die specifiek bedoeld is om de wens van een persoon om niet gereanimeerd te worden te communiceren. Het is een visuele indicatie die snel en duidelijk aan hulpverleners laat zien wat de gewenste behandelingskeuze is in geval van een noodsituatie. De penning kan verschillende vormen aannemen, zoals een hanger, een tag of een armband, en is meestal voorzien van de tekst “Niet reanimeren”.

Het dragen van een niet reanimeren penning heeft verschillende voordelen. Allereerst zorgt het ervoor dat de wens om niet gereanimeerd te worden direct zichtbaar is voor hulpverleners, wat cruciaal is in noodsituaties waarin snelle beslissingen moeten worden genomen. Het helpt misverstanden te voorkomen en zorgt ervoor dat de behandeling in overeenstemming is met de persoonlijke voorkeuren van de drager. Bovendien kan het ook de familieleden en naasten geruststellen, omdat ze weten dat de wensen van hun dierbare worden gerespecteerd.

Niet Reanimeren penning Brochure

De brochure geeft u informatie over de niet reanimeren penning.

niet-reanimeren-penning-brochure

Controleer uw e-mail (ook uw spam/reclame folder)