DNR ketting

Een “dnr ketting” verwijst naar een specifiek type ketting die wordt geassocieerd met de term “DNR”, wat staat voor “Do Not Resuscitate” in het Engels of “Niet Reanimeren” in het Nederlands. Een dnr ketting is een sieraad dat gedragen kan worden om aan te geven dat de drager niet gereanimeerd wenst te worden in geval van een levensbedreigende situatie.

De dnr ketting heeft als doel om medisch personeel en hulpverleners snel en duidelijk te informeren over de wens van de persoon om niet gereanimeerd te worden. Dit sieraad kan helpen om misverstanden te voorkomen en ervoor te zorgen dat de juiste beslissingen worden genomen in noodsituaties.

Een dnr ketting is verkrijgbaar in verschillende vormen, afhankelijk van de voorkeur van de drager. Het kan bijvoorbeeld een hanger zijn met een specifiek symbool of een medaillon met de tekst “Niet Reanimeren” erop gegraveerd. Het belangrijkste is dat het sieraad herkenbaar is voor medisch personeel, zodat zij snel kunnen reageren op de wens van de persoon.

Het is belangrijk om uw naasten en belangrijke zorgverleners op de hoogte te stellen van uw wensen en de betekenis van de dnr ketting. Het hebben van open communicatie over uw wensen en ervoor zorgen dat uw naasten op de hoogte zijn, vergroot de kans dat uw wensen worden gerespecteerd in noodsituaties.

Niet Reanimeren penning Brochure

De brochure geeft u informatie over de niet reanimeren penning.

niet-reanimeren-penning-brochure

Controleer uw e-mail (ook uw spam/reclame folder)