DNR armband

Een “DNR armband” wordt gedragen om aan te geven dat de persoon een “Do Not Resuscitate” (DNR) of “Niet Reanimeren” wens heeft. Een DNR armband is een identificatiemiddel dat medisch personeel en hulpverleners informeert over de wensen van de drager met betrekking tot reanimatie in geval van een levensbedreigende situatie.

Een DNR armband kan verschillende vormen hebben, zoals een polsbandje, een armband of een andere vorm van sieraden die specifiek is ontworpen om de boodschap van “Niet Reanimeren” over te brengen.

Het dragen van een DNR armband heeft tot doel om snel en eenduidig te communiceren met medisch personeel en hulpverleners over de wensen van de persoon met betrekking tot reanimatie. Het kan vooral nuttig zijn in noodsituaties waarin de persoon zelf niet in staat is om mondeling te communiceren of waarin er onduidelijkheid kan zijn over de wensen van de persoon.

Het dragen van een DNR armband kan dienen als een visuele herinnering aan uw wilsverklaring en als ondersteunende informatie voor medisch personeel. Het kan helpen om de aandacht te trekken en hen aan te moedigen uw wilsverklaring te raadplegen voor verdere bevestiging van uw wensen.

Niet Reanimeren penning Brochure

De brochure geeft u informatie over de niet reanimeren penning.

niet-reanimeren-penning-brochure

Controleer uw e-mail (ook uw spam/reclame folder)